Tyvens tre værste fjender

Der er mange måder at afskrække tyve på og sikre sine værdier. Én af de mest simple og pålidelige måder er at installere en port som i bund og grund fjerner adgangen for uvedkommende. En anden mulighed er at installere videoovervågning som afskrækker tyvene ved at de potentielt kan blive genkendt på optagelserne. Hos Danautomatik forhandler vi begge dele, så der er ingen undskyldning for at slække på sikkerheden! Læs med og bliv lidt klogere på hvad der afskrækker tyve.

Støj

Larm skaber opmærksomhed om tyven og undgås for enhver pris. Hvis en tyv er nødsaget til at skulle bryde en port op, så er det mere sandsynligt at der i stedet udvælges et nemmere ‘mål’.

Tid

Et indbrud skal oftest gå rigtigt hurtigt og tyven(e) skal gerne være ude og væk så hurtigt som muligt. En låst port gør det sværere for en tyv både at bryde ind, men også at fragte tyvekosterne væk i et køretøj. I værste tilfælde, så vil en tyv være begrænset til at stjæle hvad personen kan have i hænderne eller i favnen.

Lys

Det er svært at vide hvad man laver, hvis man ikke kan se hvad man laver. En tyv vil være nødsaget til at finde en anden vej ind, hvis den mest oplagte og tilgængelige indgang er spærret af en port.

9 facts om indbrud i Danmark
8 gode grunde til at investere i en automatisk portløsning
Tyvens 3 værste fjender

Udvalgte produkter

Tilbud
Original price was: 9.399,00 kr..Current price is: 6.999,00 kr..

Storebroderen til KARM2000/KVECTI, velegnet til porte med stort vindtryk.