Om Danautomatik

Portautomatik til alle typer porte! Danautomatik leverer portautomatik til svingporte, skydeporte, bom-anlæg, parkeringsanlæg mv. Vi forhandler også markedets bedste trådløse overvågningskamera til overvågning af ejendomme, byggepladser, grusgrave, landbrug, institutioner, virksomheder, genbrugspladser mv.

Vi har specialiseret os i kundespecifikke opgaver, der gør vores service unik i forhold til mange andre leverandører indenfor port teknik. Vi distribuerer portstyring og tilbehør i absolut topkvalitet fra italienske TAU som er førende på området.

Leder du efter en portløsning med adgangskontrol og alarm eller noget helt andet? Uanset hvad, så er Danautomatik det helt rigtige valg. Vi kan i fællesskab sammensætte den helt rigtige løsning til dig – og selvfølgelig uden at det behøver at koste en formue.

Danautomatik

3 hurtige om Danautomatik

  1. Danautomatik blev etableret i 2013 og har siden da leveret massevis af løsninger til glade kunder.
  2. Danautomatik forhandler udelukkende automatik fra italienske producent TAU som er førende indenfor området. Molslinjen har bl.a. valgt automatik fra TAU til at styre trafikken på Aarhus Havn.
  3. Danautomatik har sit eget netværk af professionelle montage- og installations-partnere i hele landet.

Teamet bag Danautomatik

Du kan komme i direkte kontakt med en af vores medarbejdere på email info@danautomatik.dk eller ved at ringe på telefon: 87 76 99 74

MOBILE PAY: 883840