7 gode råd til at tyverisikre din ejendom!

7 gode råd til at tyverisikre din ejendom

Råd 1: Sikring af både døre og vinduer

Det bedste sted at starte er at sikre at både døre og vinduer er forsvarligt sikret, således at tyvene ikke uden besvær kan bryde ind. For meget luft mellem vinduet og karmen kan nemlig gøre det nemmere for tyvene at få et koben ind og tvinge vinduet op. Du kan også overveje at bruge envejsskruer til at fastgøre hængslerne eller helt anvende glaslister i stedet for søm eller at anvende sikringsbeslag.

Råd 2: Opdater dine låse

Låse er den nemmeste måde for en tyv at sikre sig adgang til din ejendom. Vi anbefaler derfor at du gennemtjekker alle låse og skifter dem ud med nyere låse i høj kvalitet. De gamle 5-stiftede låse kan fx nemt blive banket op med en ‘bankenøgle’ og hvis låsecylinderen stikker ud af døren, så er det en smal sag at bruge en tang til at bryde døren op med. Husk at holde styr på hvem der har en nøgle og at låsen udskiftes, hvis/når en af nøglerne bliver væk.

Råd 3: Alarm

Der findes forskellige typer alarmer og den mest simple af den er alarmen som med en sirene stresser tyven. Du kan også købe alarmer, hvor du modtager en SMS eller et telefonopkald som giver dig besked hvis alarmen er gået i gang. Det mest sikre er at købe en løsning hos et vagtberedskab såsom G4s hvor en vagt tjekker din ejendom, så snart der modtages en alarm.

Råd 4: Belysning

Lys afskrækker som regel tyve, da det kan indikere at der er nogle hjemme og at tyven derfor ikke har fred og ro til at foretage indbruddet. Vi anbefaler derfor at der installeres bevægelsessensorer som aktiverer et udendørs lys. Du kan selvfølgelig også lade lyset være tændt, men det er ikke særligt godt for tegnebogen. Lys gør det også nemmere for naboer at spotte en tyv og alarmere politiet inden at han/hun kan nå at slippe væk.

Råd 5: Nabohjælp

Et gammelt, men fortsat effektivt middel mod tyve er den såkaldte nabohjælp, hvor man fortæller naboerne hvornår man er væk og at de bør være ekstra opmærksomme i denne tidsperiode. Du kan også vælge at tilkoble din alarm til nabohjælpen, så din nabo i stedet modtager alarmen og kan reagere på kortere tid end en vagt kan nå at ankomme. Desuden kan naboer også være behjælpelige ved at skrive nummerpladerne ned eller senere identificere tyven.

Råd 6: Videoovervågning

Videoovervågning i sig selv kan være med til at afskrække tyvene. Hvis de alligevel begår indbrud, så fanger overvågningskameraet dem i akten og denne optagelse kan senere blive brugt til bevismateriale. Det kan også være at tyven er lokalt kendt – hvilket øger muligheden for at man kan få sine værdigenstande tilbage inden de er blevet solgt videre.

Råd 7: En automatisk port

Som med mange af de andre råd, så hjælper en port ved at begrænse adgangen til din ejendom. Med en automatisk portløsning har det aldrig været nemmere at styre hvem der har adgang og der er tilmed mulighed for at bruge din smartphone til at åbne og lukke porten. Du kan også tilkøbe et trådløst kodetastatur, så kun de der har koden kan få adgang. Hos Danautomatik har vi rigtig mange løsninger at vælge imellem! Har du spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så grib endelig telefonen og giv os et kald på 22 72 70 15 – Så finder vi sammen en løsning der dækker dit behov.

9 facts om indbrud i Danmark
8 gode grunde til at investere i en automatisk portløsning
Tyvens 3 værste fjender

Udvalgte produkter

Tilbud
Original price was: 9.399,00 kr..Current price is: 6.999,00 kr..

Storebroderen til KARM2000/KVECTI, velegnet til porte med stort vindtryk.