8 gode grunde til at investere i en automatisk portløsning

Der er rigtig mange grunde til at folk vælger en automatisk portløsning. Vi har samlet 8 af de mest hyppige begrundelser – læs med herunder og bliv lidt klogere på hvad fordele der er at hente når du køber en automatiseret portløsning fra Danautomatik.

 

1. En overkommelig pris

En automatisk portløsning har aldrig været billigere og det er ikke længere noget som kun er forbeholdt godsejere!

2. Skaber sikre rammer

Tag trygt på ferie uden at bekymre dig om nysgerrige sjæle med lange fingre.

3. Giver ro i maven

Med en automatisk portløsning behøver du ikke længere at bekymre dig for om hunden slipper fri og tager på eventyr uden dig.

4. Æstetisk

Der er ikke meget at rafle om. En automatisk portløsning er et imponerende syn og noget der får mange til at måbe..

5. Giver dit ejendom større værdi

For interesserede huskøbere kan en automatisk portløsning være dét der får skalaen til at tippe i din favør.

6. Belejlighed

Glem alt om at stige ud af bilen i øsende regnvejr og find i stedet din fjernbetjening eller smartphone frem og åben porten med et enkelt tryk!

7. Privatliv

Privatlivets fred er noget som vi alle værner om og prissætter højt. Med en automatisk portløsning får du fred for nysgerrige blikke.

8. Lang levetid

En automatisk portløsning varer i mange år og er ikke noget som skal skiftes ud foreløbigt. Det er derfor en rigtig god investering som du vil få glæde af i mange år fremover.

10.710,00 DKK11.548,00 DKK

Komplet svingport sæt til 3, 4 eller 5 meters portplade - 12V Professionel portautomatik til portblade Komplet sæt bestående af 2 stk. elektriske lineære aktuatorer, kontrolboks med indbygget modtager, fjernbetjening, fotoceller, advarselslampe, nøglelås og antenne.

10.379,00 DKK10.803,00 DKK

Komplet svingport sæt til 3 eller 4 meters portplade - 12 volt Professionel portautomatik til portblade, uden sammenligning med andre produkter på markedet. Bestående af 2 stk. motorer, kontrolboks med indbygget modtager, fjernbetjening, fotoceller, advarselslampe, nøglelås og antenne.

Komplet svingport sæt til 3 meters portplade - 230V Professionel portautomatik til portblade, uden sammenligning med andre produkter på markedet. Bestående af 2 stk. motorer, kontrolboks med indbygget modtager, fjernbetjening, fotoceller, advarselslampe, nøglelås og antenne.

5.541,00 DKK6.845,00 DKK

Høj kvalitet til private og professionelle behov.

Tilbud
6.999,00 DKK

Storebroderen til KARM2000/KVECTI, velegnet til porte med stort vindtryk.

13.387,50 DKK

Komplet underjordisk svingportautomatik med 2 stk.650R18BENC portåbnere. Velegnet til porte med op til 1,8 1,8 meter portfag.

Nemt at installere, driftssikkert og dansk support der altid er klar til at hjælpe!

Nemt at installere, driftssikkert og dansk support der altid er klar til at hjælpe!