Showing all 12 results

Tilbehør til overvågningskamera

Strømforsyning 6 volt

295,00 DKK

Hvis dit overvågningskamera sidder, hvor der er mulighed for at sætte en omformer til strømnettet, kan du med denne omformer sikre, at der konstant er strøm på dit overvågningskamera. Så skal du ikke gå og huske på, om der er strøm på dit kamera.

Tilbehør til overvågningskamera

Montagebeslag

149,00 DKK

All round monteringsbeslag til nem opsætning af overvågningskamera eller solcellepanel. Beslaget er fremstillet i hvid vejrbestandig plastmateriale.

Tilbehør til automatik

Batteri 12 volt inkl. kabel

410,00 DKK

Genopladeligt 12 volt 7 Ah back-up batteri til portstyring.

Tilbehør til overvågningskamera

PIR sensor

279,00 DKK

Bolyguard MG983 er særdeles velegnet til overvågningsformål, og kameraet har en særlig funktion, der bl.a. kan kommunikere med denne trådløse PIR sensor.

Tilbehør til overvågningskamera

Dør sensor

199,00 DKK

Bolyguard MG983 kamera er særdeles velegnet til overvågnings formål, og kameraet har en særlig funktion, der bl.a. kan kommunikere med denne trådløse magnet kontakt. Du har således mulighed for at anvende kameraet som tyverialarm, hvor du vil modtage en sms besked, hvis en dør eller et vindue åbnes.

Tilbehør til overvågningskamera

Anti fugt brikker

149,00 DKK

Når du åbner dit kamera i fugtigt vejr, kan det oftest ikke undgås, at der kommer fugt med ind i det vandtætte kamerahus. Der er risiko for, at duggen kan sætte sig omkring linsen og forringe billedkvaliteten.

Tilbehør til automatik

Ekstern antenne til GSM modul

299,00 DKK

Danautomatik ekstern antenne til GSM modul. Forstærker signalet til GSM modulet på din portautomatik.

Tilbehør til overvågningskamera

Kabel til 6 volt batteri

185,00 DKK

Kabel for tilslutning af overvågningskamera til 6 volt batteri.

Tilbehør til automatik

Ekstern antenne

695,00 DKK

Denne eksterne antenne har en indlagrings funktion, så den kan kodes sammen med fjernbetjeninger. Antennen modtager signalet fra fjernbetjeningen og sender - via kabelføringen - en impuls til portstyringen om at foretage næste funktion.

Tilbehør til automatik

Radar sensor

895,00 DKK

Denne smarte radar sensor giver besked til porten om at åbne, når den registrerer en bevægelse. Tilsvarende hvad du oplever i en vaskehal. Radar sensoren kan justeres, så du kan udvælge et bestemt område, som radaren skal "overvåge".

Tilbehør til automatik

Trådløst kodetastatur

599,00 DKK

Trådløst kodetastatur er en ideel måde at kontrollere adgangen til din ejendom. Det trådløse kodetastatur fungerer som en fjernbetjening dog med den undtagelse, at adgang kun gives, hvis den rigtige kode indtastes.

Tilbehør til automatik

Fotoceller

195,00 DKK

Infrarøde fotoceller til portautomatik fungerer som sikkerheds tilbehør til din portstyring. Registrerer om der forhindringer ved porten, inden den lukker.